Workshops

WORKSHOP BASIS ACRYLVERF GIETEN

In deze basiscursus leer je hoe je de verf verdunt zodat het de juiste dikte heeft en waardoor het gietbaar wordt. Door het mengen van de acrylverf met verschillende toevoegingen ontstaat er een mengsel dat onverwachte effecten geeft.

Voor deze workshop hoef je geen schilder-ervaring te hebben en kan iedereen kan zich inschrijven.

De kosten zijn € 45,00 en is incl. 2 schilderdoeken, verf, additieven, siliconen, handschoenen, mengbekers, roerstokjes en koffie of thee met wat lekkers.

Het maximale aantal deelnemers voor deze workshop is 2 personen, zo heb ik alle aandacht voor je. Zelf graag een bv oud overhemd meenemen zodat je kleding niet onder de verf komt.

De locatie van de workshop is Vrijheidsplein 4, 4271 AW  Dussen

Aanmelden voor een workshop kan via de mail info@art-anja.nl of bellen naar 06-13617861. Graag in de mail de gewenste datum van de workshop, je naam en telefoonnummer vermelden.

CURSUS BOETSEREN

Ben je op zoek naar een cursus boetseren in Dussen, Noord-Brabant? In 10 lessen werk je stap-voor-stap aan het boetseren van een eigen creatie. Dat kan b.v. een schaal, vaas, sculpture of Oloïde zijn. Je krijgt individuele begeleiding.

Wat leer je?

De essentie van boetseren is om een vorm te zoeken door ergens klei weg te halen en op een andere plek toe te voegen. Je leert om goed te kijken naar verhoudingen van hoogte, breedte en diepte. Zo creëer je een interessant werkstuk!

Voor wie?

Je kunt op elk niveau starten met een cursus boetseren, of je nu beginner of al een ervaren boetseerder bent.

Wanneer kun je starten?

Het gehele jaar kun je starten met een cursus boetseren en kan je zelf de lesdagen bepalen, de lessen duren 2,5 uur.

Wat kost het?

Een cursus boetserenkost € 200,- en mag per keer á € 20,- betaald worden. De cursus bestaat uit 10 lessen van 2,5 uur met individuele begeleiding. Alle materialen in mijn atelier mag je gebruiken zelfs de giet-/drukmallen. Het gebruik van de materialen en de klei zit bij de prijs inbegrepen. Het bakken van je werk zal wel worden berekend. De prijs hangt af vanhet formaat van het werk.

Aanmelden voor de cursus kan via de mail info@art-anja.nl of bel naar 06-13617861.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactinformatie

Vragen? Stel ze gerust!

Atelier Art-Anja

Vrijheidsplein 4
4271 AW Dussen
info@art-anja.nl
www.art-anja.nl